AgroRent™ – i praktiken

För att alltid ha tillgång till Anolyt-pH dygnet runt, året om, placerar vi ut en produktionsutrustning på din gård. Den är enkel att placera då den tar minimalt med plats. Det enda vi behöver är tillgång till el, och förstås en inkommande vattenledning för dosering.

Ett abonnemang

Anolytech Agrorent köps inte utan är ett abonnemang med låg månadskostnad – ingen investering behöver göras. I abonnemanget ingår installation, service och reservdelar.

Installation

För att inte störa din produktion i onödan levererar Anolytech en vattenlinje (röranslutning) till dig som du ombesörjer att den monteras på överenskommen plats. När det är gjort kommer vår montör att installera utrustningen.

Drift

Det löpande underhållet är enkelt. Du fyller behållaren med salttabletter och sen sköter utrustningen resten dygnet runt, året runt.

Två till fyra gånger om året får du besök av vår servicepersonal som gör nödvändig service och ser till att allt fungerar som det skall.

Det är allt – du har nu försäkrat dig om att djurens dricksvatten är fritt från bakterier och minskar nu risken för produktionsstörningar.


Abonnemangspriser – Anolytech Agrorent®

Abonnemangskostnaden baseras på gårdens förbrukning av dricksvatten. Kontakta oss för aktuella priser.
Anmäl ditt intresse här.