Våra produkter

AgroRent maskin M20, M40 och M80

Vår svensktillverkade maskin är framtagen för lantbruk med djurproduktion och är anpassad för de tuffa miljöer som finns på en gård. Med AgroRent producerar Anolyth-pH på plats och säkerställer en hållbar lösning som även är godkänd för ekologisk produktion. Maskinen är driftsäker med fjärrövervakning och kan anpassas ut efter behov. AgroRent finns i flera utföranden med varierande kapacitet, M20, M40 och M80.

AnoRent maskin M20, M40 och M80

Svensktillverkad maskin som är anpassad för industri, hotell, fastighet och produktion av desinficering på plats. Maskinen är driftsäker och kan anpassas med fjärrövervakning efter behov. AnoRent finns i flera storlekar och utföranden som producerar olika mängder Anolyth-pH och kan behandla olika mängder vatten.

Dimningsmaskin

Anolytech Disinfection System™ kan användas för att desinficera med torrdimma och är godkänd enligt EN-standard 17272 för maskinell automatiserad luftburen rumsdisinfektion. Med en dimningsmaskin kan ett helt rum enkelt desinficeras med torrdimma. Torrdimman avdödar bakterier, virus, mögel, sporer och svamp.

Dispenser 

Automatisk dispenser med spraymunstycke och automatisk dosering via sensor. Vägghängd eller på ställ.

Klövspray

Med Anolytechs klövspray får du ett automatiskt system som desinficerar med Anolyt-pH™. Effektivt, miljövänligt och orsakar ingen sveda. Klövarna sprayas vid varje mjölkningstillfälle under tiden som kon mjölkas. Anorent minskar bakterierelaterade problem, exempelvis klövröta, digital dermatit, klövspaltsinflammation och klöveksem till en låg behandlingskostnad.

Så fungerar det i praktiken

Ett abonnemang

Anolytech Agrorent köps inte utan är ett abonnemang med låg månadskostnad – ingen investering behöver göras. I abonnemanget ingår installation, service och reservdelar.

Installation

För att inte störa din produktion i onödan levererar Anolytech en vattenlinje (röranslutning) till dig som du ombesörjer att den monteras på överenskommen plats. När det är gjort kommer vår montör att installera utrustningen.

Drift

Det löpande underhållet är enkelt. Du fyller behållaren med salttabletter och sen sköter utrustningen resten dygnet runt, året runt. Två till fyra gånger om året får du besök av vår servicepersonal som gör nödvändig service och ser till att allt fungerar som det skall.Det är allt – du har nu försäkrat dig om att djurens dricksvatten är fritt från bakterier och minskar nu risken för produktionsstörningar.