Anolytech i samarbete med OIAX producerar nu alkoholfritt desinfektionsmedel på flaska.

Anolytech i samarbete med OIAX producerar nu alkoholfritt desinfektionsmedel på flaska.

Vi är glada över att kunna dela med oss av nyheten att Anolytech i samarbete med OIAX nu producerar desinfektionsmedel på flaska. Desinfektionsmedlet som är vattenbaserat är vänlig mot både oss människor och vår natur. Dessutom är restprodukten biologiskt nedbrytbar, och behållarna återvinningsbara. För Anolytech och OIAX är det oerhört viktigt att minimera våra ekologiska fotspår till förmån för kommande generationer. OIAX´s tillverkningsprocess av desinficeringsmedlet är helt utan skadliga kemikalier, färger, alkohol och energieffektiv.

OIAX+ uppfyller de europeiska normerna för desinfektionsmedel, med effekt mot bakterier, jästsvamp och olika typer av virus, så som influensavirus, Coronavirus familjen och Murine Norovirus. Dessa typer av bakterier och virus är bevisat mycket känsliga för hypoklorsyra (HOCI).

Det är ett alkoholfritt desinfektionsspray som består av miljövänliga substanser som avjoniserat vatten och hypoklorsyra. Produkten är skonsam mot huden och diverse ytor. Behållaren är tålig och utformad för enkel applicering på både hud och ytor.

Desinfektionsmedlet finns att köpa på flaska i olika storlekar, OIAX erbjuder även andra produkter som vägghängda dispensers eller på golvstativ. Produkterna kommer kan köpas hos flera återförsäljare, bland annat komplett.se men även på deras hemsida www.OIAX.se

Coronavirusets spridning och risken för att bli smittad har gjort att det är svårt att få tag i handdesinfektion. OIAX produktsortiment är ett alternativ och en lösning på den brist på desinfektionsmedel som råder idag.

För mer information eller frågor ber vi er kontakta OIAX direkt.
Följ gärna dem på Facebook för att se de senaste uppdateringarna. https://www.facebook.com/OIAX.plus